diamond-outline

Koncerncontroller

Jobs

Trivs du i en miljö som präglas av högt tempo och energi?

Vi söker efter en koncerncontroller med erfarenhet från att ha arbetat med resultatuppföljning och koncernkonsolidering. I din roll kommer du att arbeta med kontinuerlig utveckling av den interna finansiella uppföljningen samt ha ansvar för utveckling av ekonomisystem och processer. Du är direkt underställd till CFO. 

I din roll stöttar du CFO och ledningen med ekonomiska underlag. Den grundläggande transaktionsredovisningen är outsourcad till en ekonomibyrå där även fakturahantering och det löpande ingår. Rollen innebär kontakter med revisorer, myndigheter, ekonomikonsulter samt kollegor ute i världen. 

Du har högskoleexamen i ekonomi med erfarenhet av att arbeta med redovisning och resultatuppföljning, gärna inom en internationell koncern. Som person är du initiativtagande och självgående med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt. Du drivs av utvecklingsinriktat arbete. 

Då koncernen är i en spännande tillväxtfas kommer möjligheterna vara många till att påverka och utveckla organisationens syn på ekonomi. 

Det finns goda möjligheter till personlig utveckling i en utvecklande roll i ett världsledande företag i internationell miljö med hög förändringstakt där.

Placeringsort Luleå.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cesab Rekrytering och hänvisar frågor och ansökan dit.

Skicka in din ansökan via http://www.cesab.se/rekryteringar/koncerncontroller

Eventuella frågor tar du med rekryteringskonsult Johan Torgerstad Cesab Rekrytering, johan.torgerstad@cesab.se eller ring Johan070-941 45 80

 

Apply for the position

Fill in your contact details

Upload documents