diamond-outline

Redovisningsekonom Mobilaris Group

Jobs

Har du några års erfarenhet av redovisning och brinner för siffror och söker din nästa utmaning i karriären?

Mobilaris Group är ett ledande företag inom beslutstödslösningar. Vår koncern har tre dotterbolag – Mining and Civil Engineering, Industrial Solutions och National Security. Vi digitaliserar gruvor, industrier och myndigheter. Med utgångspunkt i kundens verksamhet utvecklar vi lösningar som ökar produktivitet och säkerhet. 

Om tjänsten

Vi söker nu vår nästa nyckelperson som kommer att ha en viktig roll gällande vår möjlighet till att växa ytterligare. Du kommer att jobba i Mobilaris ekonomiteam tillsammans med vår koncerncontroller och rapportera till CFO. Vårt kontor ligger vackert till i centrala Luleå med utsikt över södra hamn.

Arbetet innebär bland annat:

  • Löpande bokföring, månadsbokslut, moms- och skatteredovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Ad hoc analyser av finansiell data
  • Dokumentation av ekonomiprocesser
  • Andra personalrelaterande arbetsuppgifter som ex. skapa mallar, underhålla interna regelverk etc.

Om dig

Som person är du trygg i dig själv, har god självkännedom, är lyhörd och tycker att siffror är det bästa som finns. Du bör ha en vilja att förbättra processer och rutiner.

För att klara av arbetsuppgifterna så krävs det att du är noggrann, kan hålla deadlines och har en förmåga att slutföra dina åtaganden.

Är du dessutom innovativ och driven så kommer du även att kunna bidra till aktuella projekt på ekonomiavdelningen.

Vi tror att du har några års erfarenhet av ekonomi och bokföring och trivs i rollen som redovisningsekonom, men gärna vill lyfta in andra arbetsuppgifter för att bredda dina kunskaper. Du får gärna har erfarenhet från olika affärssystem och bör vara stark i Excel. Det är meriterande om du tidigare arbetat med ett högt tempo och känner dig bekväm med att både skriva och tala engelska.

 

Om ansökan

Sista ansökningsdag är 25e Januari 2019. Maila CV till Susanne Kangas Kooy, CFO Mobilaris Group. 
Email: susanne.kangas.kooy@mobilaris.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Susanne på mail eller telefon: 073 444 10 41.

Välkommen med din ansökan!

 

Apply for the position

Fill in your contact details

Upload documents